Продавець Магазин все для здоров'я Верія розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
247 відгуків

Магазин «Все для здоров'я» 067-582-42-43

+380 (67) 582-42-43
Веліке прохання телефонувати!

Дріжджі - вбивці!

Дріжджі - вбивці!

Наші пращури вважали: "Хліб – Дар Божий". Але готували його далеко не на термофільних дріжджах. За історичними мірками поява цих дріжджів сталось не так давно – у довоєнні роки минулого століття.

Займалися вивченням цього питання вчені виявили в Ленінській бібліотеці джерела з Німеччини часів Третього Рейху, де було прямо сказано, що ці дріжджі вирощувалися на людських кістках, і якщо росіяни не загинуть у війні, то їх чекає загибель від дріжджів. Проте, нашим вченим заборонили робити посилання на джерела, не кажучи вже про те, щоб зробити з них копії. Всі документи були засекречені ...

Отже, ми з'ясували, що термофільні дріжджі з'явилися не так давно. Виникає питання: яким чином випікався хліб у сиву давнину і у відносно недавньому минулому?

Прославлені селянські закваски готували з житнього борошна, соломи, вівса, ячменю, пшениці. Донині в Богом забутих селах зрозумілий рецепти приготування хліба без поширених сьогодні дріжджів. Саме такого роду закваски сприяли збагаченню людського організму органічними кислотами, вітамінами, мінеральними речовинами, ферментами, клітковиною, пектиновими речовинами, біостимуляторами.

Причому, для наших прадідів випічка хліба була свого роду ритуалом. Секрети приготування хліба дбайливо передавалися з покоління в покоління. Практично у кожній сім'ї були свої власні унікальні рецепти. Хліб випікався приблизно раз на тиждень. Його пекли на різних заквасках: житніх, вівсяних. Незважаючи на те, що хліб виходив грубіше, завдяки використанню неочищених житнього борошна в ньому зберігалися всі корисні речовини, які містяться в злаках. А випічка в російської печі надавала хлібу неповторний смак і аромат. Вражаюче, але такий хліб не чересвел і не пліснявів навіть через рік.

Але вже протягом кількох десятиліть хліб печуть інакше. Для цього використовуються не природні закваски, а придумані людиною термофільні дріжджі, сахароміцети. Технологія, що лежить в основі їх приготування – моторошна, антиприродная. Пекарські дріжджі виходять за допомогою їх розмноження в рідких поживних середовищах. Меляса розбавляється водою, обробляють хлорним вапном, подкисляется сірчаною кислотою і т. д. Погодьтеся, що це досить дивні методи для приготування харчового продукту. Особливо, з урахуванням того, що в природі є природні дріжджі, хмелеві, наприклад, солод і т. д.

Учені всього світу вже давно б'ють на сполох. Стали відомі механізми шкідливого впливу термофільних дріжджів на людський організм. Що ж являють собою термофільні дріжджі – сахароміцети, і яка їх роль у погіршенні здоров'я людей, що вживають в їжу продукти харчування, які приготовані з їх застосуванням.

Дріжджі-сахароміцети (термофільні дріжджі), різні види яких застосовуються в спиртовій промисловості, пивоварінні та хлібопеченні, в природі не зустрічаються. Сахароміцети, на нашу біду, мають більш стійкими властивостями, ніж тканинні клітини. Ні процес приготування, ні слина в людському організмі не здатні їх зруйнувати. У той час як дріжджові клітини-вбивці вбивають менш захищені клітини організму за допомогою виділення в них отруйних речовин малого молекулярного ваги.

Токсичний білок впливає на плазмові мембрани, що збільшує їх проникність для патогенних мікроорганізмів і вірусів. Спочатку дріжджі проникають в клітини травного тракту, а потім вже в кров'яне русло. При цьому, термофільні дріжджі розмножуються в організмі з величезною швидкістю, тим самим, дозволяючи патогенної мікрофлори активно проникати в організм і розмножуватися, негативно впливаючи на нормальну мікрофлору. А адже саме завдяки нормальній мікрофлорі, якщо правильно харчуватися, в кишечнику виробляються вітаміни групи В, а також незамінні амінокислоти. Таким чином, дріжджі грубим чином порушують діяльність всіх органів травлення: шлунка, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки і кишечника.

Відомо, що зсередини шлунок покритий особливої слизовою оболонкою, стійкою до дії кислоти. Тим не менш, якщо зловживати дріжджовими продуктами і кислотоутворюючої їжею, то шлунок буде не в змозі довго чинити опір цьому. Результатом буде утворення виразок, поява болю і такого поширеного симптому, як печія.

Часте вживання в їжу продуктів, які приготовані на основі термофільних дріжджів, викликає утворення згустків піску, а потім і каменів у жовчному міхурі, печінці, підшлунковій залозі, освіта запорів і пухлин. У кишечнику йде наростання процесів гниття, відбувається розвиток патогенної мікрофлори, травмується щіткова облямівка. Відбувається уповільнення евакуації токсичних мас з організму, освіта газових кишень, де застоюються калові камені. З часом вони вростають в слизові і підслизові шари кишечника. Секрет органів травлення втрачає свою захисну функцію і знижує травну. В недостатній мірі засвоюються і синтезуються вітаміни, погано засвоюються мікроелементи (серед яких найважливіший – кальцій).

Останнім часом спостерігається критичне зниження рівня кальцію в крові у дітей. Якщо ще недавно він дорівнював 9-12-ти одиниць (норма), то тепер не досягає і 3-х! Патогенні мікроорганізми, які проникають через стінку кишечника, потрапляють в потік крові. Внаслідок чого, мікробна, грибкова, вірусна, паразитарна флора легко проникає в організм. Відбувається порушення обмінних процесів на клітинному рівні. Змінюється біохімічний склад крові. У плазмі крові з'являється тіна. Також відбувається уповільнення руху крові по судинах, утворення мікротромбів, знос лімфатичної системи. Нервова тканина зазнає всілякі дистрофічні зміни.

Ще одна пов'язана з вживанням дріжджів серйозна хвороба – ацидоз, порушення кислотно-лужного балансу. Спостерігається наростання втоми, дратівливості, поява швидкого фізичного та розумового втоми, нудоти, гіркоти у роті, сірого нальоту на язиці, гастриту, чорних кругів під очима, болі в м'язах від надлишку кислоти, втрати еластичності м'язів. На боротьбу з ацидозом організм витрачає масу енергії, оскільки йому доводиться відновлювати кислотно-лужну рівновагу за рахунок самого себе. Він посилено розтрачує найважливіший лужний резерв: кальцій, магній, залізо, калій, натрій. Причому, вилучення лужних мінеральних елементів з кісток скелета рано чи пізно призводить до їх болючою крихкості. А це одна з головних причин остеопорозу у будь-якому віці.

І, нарешті, анатомічні порушення. В нормі серце і легені і нижчерозташовані органів – шлунок і печінку, а також підшлункова залоза отримують потужний масажуючий енергетичний стимул від діафрагми, яка є головним дихальним м'язом, злітає до 4-го і 5-го міжребер'я. При дріжджовому бродінні діафрагма не досягає потрібного обсягу коливальних рухів, займає вимушену позицію, серце розташовується горизонтально, нижні частки легенів здавлені, всі органи травлення затиснуті надзвичайно роздутим газами, деформованим кишечником. Часто жовчний міхур залишає своє ложе, змінюючи навіть форму. У нормі діафрагма, здійснюючи коливальні рухи, сприяє створенню присасывающего тиску в грудній клітці, яке притягує кров від нижніх і верхніх кінцівок і голови на очищення в легені. При обмеженні її екскурсу процес належним чином не відбувається.

Все це разом сприяє наростання застійних явищ в нижніх кінцівках, малому тазі, голові і у підсумку призводить до варикозного розширення вен, тромбоутворення, трофічних виразок і до подальшого зниження імунітету.

Вартий уваги досвід французького вченого Етьєна Вольфа. Він протягом 37 місяців культивував злоякісну пухлину в пробірці з розчином, в якому знаходився екстракт ферментирующих дріжджів. В цей же час 16 місяців культивувалася в таких же умовах поза зв'язку з живою тканиною, пухлина кишечника. В результаті експерименту з'ясувалося, що в такому розчині розмір пухлини подвоювався і строювався протягом одного тижня. Але як тільки з розчину віддалявся екстракт, пухлина гинула. Звідси був зроблений висновок, що в екстракті дріжджів міститься речовина, що стимулює ріст ракових пухлин (газета "Вісті").

Не можна обійти мовчанням і таке питання. Куди зникла борошно з цільного зерна, з якої пекли хліб наші предки? Тільки борошно з цільного зерна містить в собі вітаміни, мікро - та макроелементи та зародок, який володіє фантастичними лікувальними властивостями. Рафінована борошно позбавлена і зародка, і оболонки. Замість цих, створених природою, цілющих частин зерна в борошно додають всілякі харчові добавки, хімічним шляхом створені замінники, які ніколи не зможуть виконати те, що створено самою природою.

Рафінована борошно стає слизеобразующим продуктом, який грудкою лягає на дно шлунка і зашлаковує наш організм. Рафінування – процес дорогий, витратний, при цьому вбиває живу силу зерна. І потрібен він тільки для того, щоб як можна довше зберегти борошно від псування. Борошно цілісна не може довго зберігатися, але цього і не потрібно. Нехай зберігається зерно, а з нього у міру потреби можна готувати борошно.

Щоб відновити здоров'я нації, потрібно повернутися до випічці хліба з допомогою дріжджів, що існують в самій природі, в хмелі, солоді. Хліб на хмельовий заквасці містить всі незамінні амінокислоти, вуглеводи, клітковину, вітаміни Bl, B7, РР; мінеральні речовини: солі натрію, калію, фосфору, заліза, кальцію, а також мікроелементи: золото, кобальт, мідь, які беруть участь в утворенні унікальних дихальних ферментів.

Видимо, неслучайно хлебные колосья называют золотыми. Хлеб на хмелевой закваске даёт максимальный сокогонный эффект, т. е. активно извлекает из поджелудочной железы, печени, желчного пузыря ферменты и другие, необходимые для полноценного пищеварения вещества, улучшающие моторику кишечника. Человек, употребляющий такой хлеб, наполняется энергией, перестаёт болеть простудными заболеваниями, у него выправляется осанка, восстанавливается иммунитет.

Інформація про шкоду вживання хлібопродуктів з пекарських дріжджів повільно, але вірно входить у свідомість людей. Багато печуть хліб самі. Починають відкриватися міні-хлібопекарні. Цей недрожжевой хліб поки доріг, але зникає миттєво. Потреби випереджають пропозицію.

  • Інструкція до розумним годинах Vyvo Watch Generation 2.
    Інструкція до розумним годинах Vyvo Watch Generation 2.
    Розумні годинник Vyvo Watch Generation 2, це замір тиску, ЕКГ, рівень кисню в крові, робота легенів, серцевий ритм, стан міжсуглобової рідини, м'язів і кісток, 17 виидов спорту, температура тіла, рівень стресу, кнопка SOS.
    Інструкція до розумним годинах Vyvo Watch Generation 2.
  • Умные часы Vyvo Watch 2.
    Умные часы Vyvo Watch 2.
    Умные часы Vyvo Watch 2 ( США), это медицинские часы второго поколения, которые показывают артериальное давление, ЭКГ, сатурацию кислорода, температуру тела, состояние сосудов, суставов и показывают важные данные для 17 видов спорта. Имеют кнопку SOS в случае критического состояния, отправляют смс вашим родственникам!
    Умные часы Vyvo Watch 2.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner