Програма "Здоров'я ваших очей", Nature's Sunshine Products, США
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 64222
7 567,94 ₴
Показати оптові ціниПредставляємо вам нову програму від NSP «Здоров'я ваших очей»
Ми сприймаємо зір, як щось таке природне та звичне, що починаємо замислюватися про здоров'я очей тільки тоді, коли з ним виникають серйозні проблеми. Поки очі здорові, нам здається, що так буде завжди, але йде час, і ми помічаємо, що зір починає "садитися". У деяких повільно, в інших швидше, треті починається фатальна втрата зору. Ці погіршення офтальмологи зазвичай пов'язують із віковими змінами. Порушення зору, пов'язані з процесом старіння організму, називають одним загальним терміном — "вікові дистрофічні зміни". Але що таке дистрофія? Це банальне порушення живлення. Неадекватне та дефіцитне харчування завжди призводить до порушення зору та захворювання очей. Останнім часом дуже часто зір стає поганим ще в ранньому дитинстві.
Так дефіцит вітаміну А в харчуванні призводить до порушення сутінкового зору — "курячої сліпоти". У багатьох із віком розвивається катаракта — втрата прозорості кришталика, поява відчуття "пелени" та "туману". Це захворювання пов'язане з дефіцитом у харчуванні антиоксидантів. Основна причина сліпоти в літніх людей — вікова дистрофія сітківки (ВДС) зумовлена недостатнім вмістом у їжі зорових пігментів, вітамінів і капіляропротекторів. Дефіцитними станами викликані порушення чіткості зору та макулодистрофіякороткозорість, далекозоркість, астигматизм. Дефіцит одного або декількох харчових чинників завжди підсилює генетично зумовлені зламання в системі обміну речовин. Реалізація спадкового потенціалу також істотно залежить від забезпеченості організму тими чи іншими харчовими речовинами. Тому за інших рівних умов будь-яке захворювання можна уповільнити, якщо спробувати оптимізувати живлення, але можна і прискорити, якщо пустити його на самотек.
З цього можна зробити головний висновок про те, що очі, як і інші наші органи та системи, потребують щоденної поживної підтримки! На жаль, звичайне повсякденне харчування, яким би якісним воно не здавалося, не може забезпечити наш організм дуже багатьма незамінними харчовими чинниками. Без додаткового приймання вітамінів, біоелементів, каротиноїдів, поліфенолів та інших важливих харчових речовин не обійтися!
Захисна дія на функцію зору вітаміну С істотно визначає його здатність нейтралізувати вільні радикали, які утворюються під час проходження сонячного світла через кришталик і очне яблук. Вітамін С сприяє підтриманню форми очного яблука в умовах у разі швидкозорності, що прогресує, що є профілактичним чинником щодо відшарування сітківки в таких пацієнтів. Вітамін С запобігає віковому розвитку катаракти та знижує ризик розвитку глаукоми, зміцнює стінки кровоносних судин, знижує ламкість капілярів, уповільнює розвиток ВДС, оберігає зоровий пігмент родопсин від руйнування.
Вітамін Е (комплекс токоферолів і токотрієнолів) є одним із найважливіших антиоксидантів, який захищає ліпіди клітинних мембран від вільних радикалів, запобігаючи перекисному окисленню ліпідів і руйнуванню вітаміну А. Низький або недостатній рівень споживання вітаміну Е сприяє розвитку ВДС. Вітамін Е знижує ризик розвитку катаракти, запобігає ламкості кровоносних капілярів, знижуючи ризик крововиливу та згортання крові, покращує мікроциркуляцію, запобігає мідистрофії та м'язовій слабкості, покращує роботу очних м'язів, зменшує парози очних м'язів і склеродермію.
Вітамін А незамінний для зору. Чималий або хронічний дефіцит веде до повної втрати зору. Для гарного зору необхідне регулярне приймання вітаміну А або β-каротину (провітаміну А). Вітамін А крім поліпшення гостроти та сутінкового зору, регулює ріст і диференціювання клітин — регенерацію та оновлення клітин сітківки та інших клітин ока, посилює імунітет, захищаючи рогівку від бактеріальної інфекції, запобігає сухості кон'юктиви, ксероз рогівки, виразлення та розплавлення рогівки, блефарит, кератит.
Вітамін В1 (тіамін) забезпечує вироблення та передавання нервових імпульсів від сітківки ока в мозок.
Вітамін В2 (рибофлавін) и вітамін РР (ніацин) покращують сутінковий зір, гостроту та сприйняття кольору (квіткового зору), знижують відчуття печіння в очах, сльозотечі та світлобояз, знижують ризик катаракти та дегенерації сітківки, кон'юктивіту, блефариту та кератиту.
Вітамін В5 (пантотенол) бере участь у регенерації й оновленні клітин сітківки.
Вітамін В6 (піридоксин) знижує внутрішньоочний тиск (профілактика глаукоми), покращує кровотік, знімаючи спазм і розширюючи кровоносні капіляри (сумісно з вітаміном РР), зменшує ризик кон'юктивіту.
Комплекс фолієвої кислоти (вітамін В9), вітаміну В6 (піридоксин) и вітаміну В12 — знижує ризик вікової дистрофії сітківки на 30%, а також знижує концентрацію гомоцистеїну, який є головним чинником ризику судинних порушень.
Цинк має антиоксидантну дію, стимулює регенерацію сітківки, знижує ризик кон'юнктивіту, блефариту, кератиту, перфорації рогівки, ендофтальміту, сліпоти.
Мідь зміцнює судини ока, має антиоксидантну та фотозахисну дію.
Селен — кофактор антиоксидантного ферменту глутатіонпероксидази, входить до складу глутатионазнижує ризик розвитку катаракти.
Молибден сприяє темновій адаптації зору.
Залізо знижує ризик блефарокон'юнктивіту, кератиту, курячої сліпоти.
Хром знижує ризик діабетичної ретинопатії, покращуючи обмін глюкози.
Каротиноїди — найактивніші пастки кисневих радикалів.Найпоширенішими каротиноїдами їжі є β-каротин і лютеїн.
Поліфеноли (біофлавоноїди) містять рутин, пикногенол, антоціани, проантоціанідини і ін. речовини, і мають потужну антиоксидантну (АОА) і мембранопротективну дію (рутин).
Пікногенол добувають зі шкірки та кісточок винограду. Його АОА у 20 разів вище вітаміну С і в 50 разів — вітаміну Е! Він зміцнює стінки кровоносних судин, покращує гостроту зору та знижує ризик діабетичної ретинопатії.
Антоціани містяться в ягодах, що мають темний колір. Вони знижують стомлюваність очей, посилюють гостроту зору та контраст, покращують темнову адаптацію й адаптацію після яскравого спалаху, знижують проникність і ламкість капілярів (ознавлять протинабряковий ефект), нормалізують внутрішньоочний тиск (профілактика глаукоми), знижують ризик діабетичної ретинопатії та катаракти.
Гінкго білоба також дуже корисна для здоров'я очей. Гінкголиди підвищують еластичність стінок кровоносних капілярів, знімають спазм і покращують кровообіг судин ока.
Таурин стабілізує мембрани, має антиокисну активність, покращує роботу м'язових волокон, знижує артеріальний тиск, має протикатарактну дію, стимулює регенерацію під час хвороб очей дистрофічного характеру. Його застосовують у разі травмі рогівки (як стимулятор процесів репарації), дистрофічних уражень сітківки ока, у разі спадкової абіотрофії, у разі катаракту (староської, діабетичної, травматичної, променевої).
Омега-3 є мембранопротектором сітківки ока та нервових клітин. Омега-3, також як і таурина згубно бракує в нашому харчовому раціоні, тому їх необхідно вживати додатково.
Продукти, що увійшли до програми для підтримки зору, мають найповніший набір цих інгредієнтів. Перфект Айз містить вітаміни — А, С, піридоксин, рибофлавін, каротиноїди — β-каротин і лютеїн, біоелементи — мідь, цинк, селен і хром, а також таурин, пікногенол, екстракт чорниці, глутатіон. Суперкомплекс – полівітамінний і полібіоелементний продукт. Вітамін С– високодозне пролонговане джерело вітаміну C і біофлавоноїдів. Замброза – джерело комплексу потужних антиоксидантів. Омега-3 – джерело омега-3 поліненасичених жирних кислот.
<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 10px; text-indent: 0.5em; color: rgb(98, 98, 98); font-family: RalewayRegular; font-size: 15.4px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; tОсновні | |
---|---|
Виробник | Nature's Sunshine Products |
Країна виробник | США |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 920.9 |
- Ціна: 7 567,94 ₴