Піддон Ultra FD1000
- Немає в наявності
300 ₴
Діаметр — 34,5 см. Внутрішній отвір 5,6 см.
Місткість — 1,5-2 склянки пюре, до 450 г.
Харчовий поліпропілен.
Пастила, приготована в Ізідрі, — це ексклюзивні фруктово-ягідні ласощі, які перевершує за своєю якістю традиційні солодощі.
Пастилу можна приготувати з пюре широкого переліку продуктів — полуниці, абрикоса, вишні, малини, черешні, сливи, груші, яблук та ін. Дбайливе сушіння за температури 55 °C і натуральний консервант — мед перетворюють фруктово-ягідну суміш на неповторний десерт, смак якого дає змогу задовольнити потребу дітей і дорослих на солодощах, причому з користю для здоров'я.
Для того, щоб пастила легко відставала від піддона, потрібно його обов'язково змащувати будь-яким жиром, наприклад, рафінованою соняшниковою олією.
Досвідченим способом було встановлено, що найкращим мастилом для піддонів є звичайне сало. Цей усім відомий продукт дає змогу легко знімати готову пастилу та водночас не впливає на запах або смак спокусливого десерту. Якщо на шматочку сала ви виявили крупинки солі їх необхідно видалити, промивши під струменем гарячої води, щоб не пошкодити піддони.
Знімаємо лоток із сушарки, встановлюємо на нього піддон, змащуємо салом, виливаємо пюре та рівномірно розподіляємо його на всій площі піддона від краю центру.
Розмазуючи пюре біля отвору для видалення вологи, треба бути акуратним, щоб уникнути потрапляння солодкості в основу сушарки.
На одному піддоні для моделі «Ultra FD1000» можна розмістити до 2 склянок пюре (450 грамів). Склад і товщину пастили ви можете регулювати залежно від власних смакових пристрастей.
Не рекомендуємо до країв заповнювати піддон, це може негативно позначитися на безпеці в процесі приготування, та й занадто товстий рулон пастили неприємно буде вживати.
Заповнений пюре-піддон разом із лотком встановлюємо на базу та сушимо майже 12 годин за температури 55 °C. Електросушарку, що добре провітрюється, встановлюють на рівну чисту поверхню й не пересувається під час роботи. Висушені листи пастили найкраще згортати в рулончики відразу після приготування, поки вона тепла.
Пастилу переважно зберігати в скляних банках під вакуумними кришками Вакс у темному та сухому місці. Щоб пастилові рулончики не злиплися в банці, їх перед вакуумуванням ми рекомендуємо завертати в харчову плівку.
У пастили, приготовленої в Ізідрі, є одна істотна вада — вона швидко з'їдається і від неї неможливо відмовитися. Тому так вийшло, що піддони мають великий попит і в період масових заготівок на зиму вони не завжди є в наявності.
Основні | |
---|---|
Вид секцій | піддон |
- Ціна: 300 ₴